Carne de porc cu legume la gratar

Carne de porc cu legume la gratar
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Tajine cu vită și legume


Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Carnea de porc o taiem felii, o batem usor si o lasam la marinat cateva ore intr-un amestec de vin rosu cu sare,piper,cimbru,boia,putin ulei, rondele de ceapa si de ardei iute.
  • Incingem bine gratarul si frigem carnea si legumele curatate de coaja si taiate in felii.
  • Rosiile le frigem intregi. Vinetele,dovleceii si ceapa vor avea un gust si mai bun daca le trecem inainte de a le frige, prin marinata in care a stat carnea.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+