Burta de porc afumata cu varza murata si mamaliguta
votează acum
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire1 oră
- Burta de porc afumata se aseaza in Vasul Roman si se adauga apa pana aproape se acopera.
Se introduce Vasul Roman la cuptor 1,5 ore:In timpul in care Vasul Roman se afla la cuptor.Se taie varza murata. - Se taie ceapa:Dupa 1,5 ore se scoate Vasul Roman de la cuptor:Burta de proc afumata se scoate din Vas si se aseaza intr-o farfurie, iar din zeama rezultata in Vasul Roman se scurge aproximativ 75%.
- In Vasul Roman se aseaza varza, ceapa, foile de dafin si burta peste 25% din zeama rezultata si se introduce la cuptor aproximativ 1 ora.
- Dupa un total de 2,5 ore:Inainte de a ne aseza la masa, Mario evalueaza calitatea acestui meniu:Recomandarea bucatarului:Acest fel de mancare se serveste cu mamaliguta, ardei iute si un pahar de visinata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă