Tarta cu pere si caramel

votează acum
Tarta cu pere si caramel
Desert
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Cuptorul se preincalzeste la 200ºC. Perele se curata si se taie in sferturi apoi se pun intr-o craticioara impreuna cu sosul caramel. Se fierb la foc mic 5 minute. Aluatul se pune intr-o forma de tarta si se da la cuptor 10 minute.
  • Se scoate si se pune amestecul de pere si sos. Se mai lasa 30-35 minute pana perele sunt moi si caramelizate. Se serveste imediat cu frisca rece.
  • Sandvisuri cu pere flambateTarta cu pere, merisoare si frangipaneClatite cu pere aromatePere cu sos de zmeuraPere aromate.
  • Sufleuri cu pere si ghimbirPere inabusite in suc de struguriTarta de ciocolata cu pereQuiche cu branza si dovlecelCurcan cu pere.
  • Tarta cu mozzarella, praz si nuciTarta cu mango si ciocolataPere cu sirop de lamaie si clatiteBriose cu pere si scortisoaraSalata de pere si mure.

Punctează această reţetă

A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: