Tarta cu pere si caramel
votează acum

Ingrediente
8
Rețete inrudite
-
Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
-
Tarta cu ciocolata si pere
-
Tarta cu vanilie si caramel
-
Tartă de paște cu ciocolată și caramel
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Cuptorul se preincalzeste la 200ºC. Perele se curata si se taie in sferturi apoi se pun intr-o craticioara impreuna cu sosul caramel. Se fierb la foc mic 5 minute. Aluatul se pune intr-o forma de tarta si se da la cuptor 10 minute.
- Se scoate si se pune amestecul de pere si sos. Se mai lasa 30-35 minute pana perele sunt moi si caramelizate. Se serveste imediat cu frisca rece.
- Sandvisuri cu pere flambateTarta cu pere, merisoare si frangipaneClatite cu pere aromatePere cu sos de zmeuraPere aromate.
- Sufleuri cu pere si ghimbirPere inabusite in suc de struguriTarta de ciocolata cu pereQuiche cu branza si dovlecelCurcan cu pere.
- Tarta cu mozzarella, praz si nuciTarta cu mango si ciocolataPere cu sirop de lamaie si clatiteBriose cu pere si scortisoaraSalata de pere si mure.
Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!