Prajitura "regina maria"

Prajitura regina Maria
Desert
Foarte ușor
1 oră
1441 Kcal

Ingrediente

4

Pentru blat:

Pentru crema:

Cost estimat: 7.7 (1.93€/porție)

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Blatul: Ouale se separa .Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si zaharul pus pe rand.Cand sunt spuma tare se pun 3 galbenusuri si se amesteca usor apoi cacaua ,faina si praful de copt.
  • O tava dreptunghiulara se unge cu unt si se pun nucile taiate peste care punem compozitia de mai sus.Se da la cuptor la foc potrivit pana se desprinde usor de margini.Cand e rece se rastoarna pe o tava iar partea cu nucile ramane deasupra.
  • Crema: Galbenusurile ramase de la blat impreuna cu zaharul pudra se freaca spuma cu o lingura de lemn apoi se pun la fiert pe baie de abur. Dupa ce a fiert se lasa la racit si se incorporeaza in ea untul spumat.Se intinde crema peste blat si se pudreaza cu cacao.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 1441Kcal
  • Carbo: 117.8g
  • Grăsimi: 93.8g
  • Grăsimi sat.: 37.8g
  • Proteine: 26.9g
  • Fibre: 5.7g
  • Zahăr: 91.6g
  • ProPoints: 40
  • SmartPoints: 62
Informații nutriționale pentru 1 porție (340g)
miha danaMiha dana

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: