Pentru foi se pun la fiert (la bain-marie) 50g margarina (unt), 1 ou, 4 linguri lapte, 2 linguri miere, 150g zahar, scortisoara; se amesteca timp de 8 minute.Se adauga o cana de faina, se amesteca se da la racorit dupa care se adauga restul de faina. Din aluat se intind 4 foi, subtiri si se coc la foc potrivit, pe dosul tavii.
Cand foile incep sa se rumeneasca usor pe margini se scot din cuptor.Pentru crema se fierbe restul de lapte, se pun in ploaie cele 3 linguri de gris. Se amesteca, se da la racorit. Margarina (untul) se freaca cu 150g zahar, se adauga treptat grisul, si putina zeama de lamaie, esenta de vanilie.
Foile din mijloc se ung cu gem , cele din margini cu crema de gris. Se pune deasupra foilor un fund de lemn; se taie a doua zi. nu mai glazurat prajitura, sevit-o ca atare. Iar pentru foi folosit cantitati mai mari, adica pus 2 oua, 8 linguri lapte, etc, faina pus cat sa-mi iasa un aluat din care sa se poata intinde foi.