Prajitura cu mar crud si crema de vanilie

Ingrediente
8
blat:
SIROPUL:
Peste blat:
CREMA:
Preparare
Preparare15 min
Gătire35 min
- Se bat albusurile spuma foarte bine se adauga cele 6 linguri de zahar,pe rand.
- Coaja de portocale si gelbenusurile uleiul si faina.
- Merele curatate se dau pe razatoarea cea mai mica.
- Peste mere adaugam lingurita de scortisoara si lingura de zahar.
- Se lasa merele deoparte si facem crema dupa instructiunile de pe plic.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super bună
am gătit această rețetă
anonymous
Immmmmmmmmmmmmmmmmm bun
am gătit această rețetă
anonymous
Cu mere crude nu am incercat dar e bun
anonymous
E delicioasa
anonymous
Arata bine!
anonymous
Nu i-mi dau seama daca merele crude sunt ok la aceasta prajitura.
anonymous
Eu acopar cu un gem de mere, facut de mine..nu prea dulce, dar delicios! Am facut special pentru astfel de retete..5 kg mere, nu prea dulci (cica e soi "mar de creanga :)") date pe razatoarea mare, 750 ml apa, 1 lamaie taiata marunt, 1,5 kg zahar si putina scortisoara! Cam in 2 ore a fost gata! Am pus totul, fierbinte in borcane, iar acum folosesc fara probleme..Si totul a inceput ca aveam prea multe mere..si nu stiam ce sa mai fac cu ele! Va pup, dragele mele mamici!
anonymous
Bonysyma
anonymous
Foarte buna
anonymous
Foarte usor de facut si f gustoasa
Punctează această reţetă