Choux cu somon
Usor de facut, daca va pregatiti cojile in avans si garnisiti in ultimul moment pentru o pregatire expresa. Combinata cu crema branza Philadelphia si putin marar, combinatia va fi ideala. O reteta explicata de noi, pas cu pas mai jos ↓ ↓
Ingrediente
20
Aluatul de choux :
Umplutura:
Materiale
- posh (facultativ)
Rețete inrudite
-
Blini cu somon si avocado
-
File de somon în air fryer: gătit sănătos și gustos!
-
Paste cremoase cu ricotta și somon afumat
-
Cartofi umpluti cu somon
Preparare
Preparare30 min
Gătire25 min
Intr-o cratita, puneti apa cu untul si sarea, pe foc.
Cand untul se topește, se adauga faina dintr-o singura miscare si se amesteca pana cand pasta rezultata se indeparteaza de marginile tavii.Luati de pe foc si adaugati ouale unul cate unul, amestecand de fiecare data. Se amesteca energic, deoarece elasticitatea aluatului se formeaza in aceasta etapa.
Folosind un posh, formati cojile la dimensiunea dorita. Bateti oul si ungeti cojile cu o pensula, rotunjind bine forma.
Coaceți 25 de minute la 180°C . Aveti grija, ca la sfarsitul gatitului, sa nu le scoateți direct de din cuptor, pentru ca se vor dezumfla. Lasati usa cuptorului deschisa sa se raceasca timp de 10 minute inainte de a le scoate.
Umplutura:
Taiati somonul in bucati foarte mici.
Păstrati o treime pentru a decora.
Se amesteca restul cu celelalte ingrediente ale umpluturii.Taiati capacul fiecarui choux si umpleti-l cu amestecul pregatit anterior, apoi acoperiti cu bucati mici de somon. Puneti capacul la choux.
Et voilà!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Larisa,
04/05/2018
Daca nu va incanta retetele prezentate nu mai intrati pe site!
Atata fiere aveti in voi!
am gătit această rețetă
N
n-i--,
31/12/2017
Va incanta si va bucura toate prostiile publicate de analfabetii de la Petitchef, (numai cei ce nu stiti sa gatiti).
Rar gasesti ceva scris cu seriozitate si publicat corect. In rest pierdere de timp ri alimente stricate!
am gătit această rețetă
Alina,
31/12/2017
Practic sunt pateurile de casa pe care le pragatea mama cu branza sau orice alta umplutura.
am gătit această rețetă
Lia,
27/11/2017
Minunate!Aratoase,gustoase,facute in casa.sanatoase!
am gătit această rețetă
