Usor de facut, daca va pregatiti cojile in avans si garnisiti in ultimul moment pentru o pregatire expresa. Combinata cu crema branza Philadelphia si putin marar, combinatia va fi ideala. O reteta explicata de noi, pas cu pas mai jos ↓ ↓
Intr-o cratita, puneti apa cu untul si sarea, pe foc. Cand untul se topește, se adauga faina dintr-o singura miscare si se amesteca pana cand pasta rezultata se indeparteaza de marginile tavii.
Luati de pe foc si adaugati ouale unul cate unul, amestecand de fiecare data. Se amesteca energic, deoarece elasticitatea aluatului se formeaza in aceasta etapa.
Folosind un posh, formati cojile la dimensiunea dorita. Bateti oul si ungeti cojile cu o pensula, rotunjind bine forma.
Coaceți 25 de minute la 180°C . Aveti grija, ca la sfarsitul gatitului, sa nu le scoateți direct de din cuptor, pentru ca se vor dezumfla. Lasati usa cuptorului deschisa sa se raceasca timp de 10 minute inainte de a le scoate.
Umplutura: Taiati somonul in bucati foarte mici. Păstrati o treime pentru a decora. Se amesteca restul cu celelalte ingrediente ale umpluturii.
Taiati capacul fiecarui choux si umpleti-l cu amestecul pregatit anterior, apoi acoperiti cu bucati mici de somon. Puneti capacul la choux.
Va incanta si va bucura toate prostiile publicate de analfabetii de la Petitchef, (numai cei ce nu stiti sa gatiti). Rar gasesti ceva scris cu seriozitate si publicat corect. In rest pierdere de timp ri alimente stricate!
Comentarii (12):
Aspectoase si gustoase.
Excelenta pentru o masa festiva.
Daca nu va incanta retetele prezentate nu mai intrati pe site!
Atata fiere aveti in voi!
Excelent!!!!
Va incanta si va bucura toate prostiile publicate de analfabetii de la Petitchef, (numai cei ce nu stiti sa gatiti).
Rar gasesti ceva scris cu seriozitate si publicat corect. In rest pierdere de timp ri alimente stricate!
Practic sunt pateurile de casa pe care le pragatea mama cu branza sau orice alta umplutura.
Minunate!Aratoase,gustoase,facute in casa.sanatoase!
Arata bine si cred ca sunt si bune la gust , sigur voi incerca
Foarte buna
AM SA ÎNCERC SI EU... ARATĂ FOARTE BINE