Este o reteta speciala adusa dintr-un satuc de langa marea moarta. Se prepara usor si credeti-ma este delicioasa!!!!! Are o aroma mediteraneana cum nu ati mai intalnit. Pofta buna!!!
Aluatul: puneti cele 10 oua intr un castron si amestecati le cu cele trei pachete de unt. Adaugati un praf de sare, apoi faina pana se obtine un minunat aluat. Puneti aluatul la intuneric sa se odihneasca timp de 20 de minute.
Puneti intr-un ceaun cele doua cepe la calit, apoi adaugati marmelada si lasati o un minut dupa care adaugati scoicile cu usturoiul, piperul si un praf de sare. Lasati le sa se caleasca binisor.
Puneti aluatul pe masa, umpleti l cu preparatul din ceaun si rotiti l pana obtineti un corn. Si tot asa pana obtineti cele 10 cornuri pe care trebuie sa le puneti intr-o tava si sa radeti cascaval vegetal pe deasupra la cuptorul incins la 150 grade.
Comentarii:
Excelenta!!! au iesit foarte bune placintelele