Pesmet de casă
votează acum
Pâine rămasă? Pe lângă faptul că o folosim în rețete precum budinca, gazpacho și altele, putem face și pesmet de casă. Poate fi folosit în gratinare, chiftelele sau chiar la pane. Fără risipă în bucătărie. Urmați pas cu pas indicațiile de mai jos:
Ingrediente
2
Preparare
Preparare10 min
Gătire10 min
- Tăiați pâinea și dați-o la cuptorul preîncălzit timp de 10 până la 15 minute la 180ºC. Important este să fie bine rumenit (dar nu ars).
- Lăsați să se răcească. Zdrobiți treptat bucățile de pâine într-un robot de bucătărie sau blender.
- Ar trebui să fie ca firimiturile.
- Dacă preferați, aromați cu ierburi uscate, pudră de usturoi sau alt condiment.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!