Pesmet de casă

votează acum
Altele
2 porții
Foarte ușor
20 min

Pâine rămasă? Pe lângă faptul că o folosim în rețete precum budinca, gazpacho și altele, putem face și pesmet de casă. Poate fi folosit în gratinare, chiftelele sau chiar la pane. Fără risipă în bucătărie. Urmați pas cu pas indicațiile de mai jos:


Ingrediente

2

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min
  • Pesmet de casă - Preparare etapa 1Tăiați pâinea și dați-o la cuptorul preîncălzit timp de 10 până la 15 minute la 180ºC. Important este să fie bine rumenit (dar nu ars).
  • Pesmet de casă - Preparare etapa 2Lăsați să se răcească. Zdrobiți treptat bucățile de pâine într-un robot de bucătărie sau blender.
  • Pesmet de casă - Preparare etapa 3Ar trebui să fie ca firimiturile.
  • Pesmet de casă - Preparare etapa 4Dacă preferați, aromați cu ierburi uscate, pudră de usturoi sau alt condiment.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+