Petitchef

PAINE DULCE CU BANANE (BANANA BREAD)

Altele
6 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Pentru inceput preincalzim cuptorul la 180 grade Celsius. Pregatim o forma cu hartie de copt sau tapetam cu unt si faina.Avem nevoie de doua boluri: in primul vom amesteca ingredientele uscate si in cel de-al doilea ingredientele lichide.
  • Asadar sa incepem, amestecam faina cu zaharul, praful de copt, un plic cu zahar vanilat, nucile si un praf de sare.
  • Curatam bananele si pasam doua bucati si jumatate . In al doilea vas omogenizam untul topit, doua oua si bananele pasate.
  • Amestecam continutul celor doua boluri si turnam compozitia rezultata in tava pregatita la inceput. Decoram painea dulce cu feliute de banane sau nuci.
  • Introducem forma in cuptor si coacem prajitura pana cand se rumeneste . Pentru a fi siguri ca s-a copt si in interior, facem testul scobitorii. La final scoatem prajitura din tava, lasam sa se raceasca si apoi putem sa trecem la degustare.
  • Painea dulce cu banane este foarte aromata si pentru un plus de savoare, putem sa-i adaugam scortisoara sau nucsoara.
  • Se serveste cu o ceasca de cafea sau ceai ori un pahar cu lapte.


Poze

PAINE DULCE CU BANANE (BANANA BREAD)
PAINE DULCE CU BANANE (BANANA BREAD) - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

14/10/2012

Buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paine toast - de casa
Paine toast - de casa
15 porții
2 h 35 m
Ușor
3 / 5
Rețetă Paine brioche fara unt, super pufoasa
Paine brioche fara unt, super pufoasa
8 porții
4 h 50 m
Ușor
Rețetă Pâine arici umplută în stil tartiflette
Pâine arici umplută în stil tartiflette
6 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Paine impletita aromata cu pesto
Paine impletita aromata cu pesto
4 porții
2 h 50 m
Foarte ușor
Rețetă Pâine cu usturoi în stil stea
Pâine cu usturoi în stil stea
1 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Paine cu usturoi si patrunjel
Paine cu usturoi si patrunjel
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! 25 de curiozitati despre banane 25 de curiozitati despre banane

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează