Se pun frunzele de spanac la fiert intr-o cratita,cu putina sare,dupa ce s-au fiert se strecoara si se mixeaza prin robot,sa devina o pasta.Untul se pune intr-o cratita pe foc,se adauga smantana,faina si laptele invartind repede sa nu se faca cocoloase,apoi se adauga spanacul,se lasa sa dea cateva clocote,se pun codimentele,daca e prea tare se mai pune lapte si se ia de pe foc.Intr-o tavita se pune ulei si se sparg cateva oua cu atentie, sa nu se imprastie galbenusul si se prajesc.Se pun pe o farfurie cateva linguri de spanac si langa el un ou,care se codimenteaza deasupra cu putina boia ,piper,vegeta,cine vrea poate sa piseze usturoi si sa-l adauge in crema de spanac .E una din mancarurile mele preferate,nici nu-mi vine sa cred ca cu cativa ani in urma il uram ,imi imaginam ca seamana a iarba(cand eram la gradinita)
Comentarii (32):
O bunatate....
Superb!!!
Foarte Foarte bun!!!!
Nici mie nu-mi placea cand eram mica,dar acum e o bunatate!
Super bun !!!
Frumos comentariu
E super bun. dar caut o reteta fara faina
Este mancarea preferata ! reteta e grozaza si gustul la fel vreau o reteta de Crema de Spanac fara faina. .
Foarte bun,sănătos si ușor de preparat :)
Bun