Petitchef

Conserve de peste

Altele
4 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pestele salau este preferatul meu si il pregatesc repede ,cum de altfel am mai scris si aici. Dupa ce am scos pielea si innotatoarele prin oparire ca in reteta de mai sus,am dat pestele in cateva clocote in apa cat sa il acopere,cu dafin,piper boabe,sare.
  • Dupa ce s-a racorit un pic ii scot sira spinarii si oscioarele de pe coama.
    In ulei pe foc se calesc putin ceapa taiata marunt,ardeiul taiat fidea ,telina data pe razatoare. Se adauga rosiile decojite de pielita. A folosit un borcan de 400 ml cu bulion pregatit anterior acestei zile.
  • Se poate folosi si amestecul pastei de rosii cu apa in care a fiert pestele.
    Se fierb toate pana se patrund bine,apoi se condimenteaza si se potriveste gustul cu sare,piper,cimbru,otet, dafin.
  • Opresc focul adaug pestele pregatit anterior,amestec usor si las cam 20 minute sa se odihneasca. Asez compozitia in borcane ,adaug cate un bob (catel) de usturoi infiletez capacele si le dau borcanele in cuptor pentru 30 minute,la foc potrivit.
  • Le voi lasa sa se raceasca tot in cuptor. Asezate pe raft in camara vor astepta sa le bagati in seama oricand la iarna.


Întrebări:




Comentarii:

11/01/2014

Nasol trebuie scoasa sira..:P

(0) (0) Abuz
30/10/2013

Este credca forte gustos ok mersi mult

(0) (0) Abuz
11/09/2013

Este usor de preparat si este foarte gustoasa.Se poate prepara si cu altfel de peste cod ,macrou.

(0) (0) Abuz
08/08/2013

Ok

(0) (0) Abuz
15/11/2012

Felicitari autorilor !

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Crochete de pește cu lămâie
Crochete de pește cu lămâie
6 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Hamburger in stil sloppy joe
Hamburger in stil sloppy joe
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Enchilada vegetariană
Enchilada vegetariană
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează