Vitel in sos roquefort

Vitel in sos Roquefort
Felul principal
Ușor
45 min

Reteta din bucataria frantuzeasca.

Ingrediente

3

Preparare

Preparare15 min
Gătire30 min
  • Mai intai am ras branza Roquefort si am pus-o impreuna cu oul, smantana, mustarul si piperul intr-un blender.

    Nu am mai dat sare pentru ca acest tip de branza este deja foarte sarat.

    Am pus un vas care merge la cuptor mai intai pe foc mic, cu ulei si o lingurita de unt la topit.

    Am pus bucatile de carne la fript, cate 3-4 minute pe fiecare parte, dand un praf de sare peste ele.

    Intre timp am mixat la blender sosul, pe care l-am turnat peste bucatile de carne, am pus capacul peste vas si am dat la cuptor, la foc potrivit, cca 15-20 de minute.

    Acest fel de mancare se serveste cald, alaturi de legume sote sau de paste.

    Pofta buna!

Punctează această reţetă

Oana D.Oana D.

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: