Vinetele se taie rondele cam de 1 cm grosime,se presara cu sare si se lasa cam 1 ora sa-si lase zeama ,dupa care se prajesc in putin ulei.
Se face un sos din ceapa,ardei ,ardei iute,rosii,sare piper si la sfarit busuioc si marar. Rondelele prajite se aseaza intr-o tava cu uleiul pe care l-au lasat cu tot.
Apoi se pune pe rand pe fiecare rondela de vinete : o felie mozzarella, o lingura de sos de rosii,gorgonzola,alta vanata,sos si terminam cu mozzarella.
Se baga in cuptorul incins unde se lasa pana ce branza prinde o usoara crusta aurie.
Se serveste cu smantana sau sos gorgonzola ,ca atare, sau garnitura la friptura.Iubitorii de vinete si branza albastra se vor regala cu acest fel de mancare.
Abia astept sa gatesc si eu maine asa ceva ,pt ca mise pare convenabil ca pret si extrem deusorde preparat 1 Este o reteta dupa imaginatie...faci cu ce ai prin bucatarie, iar smantana-i da gust si mai ales aspect ! multumesc !
Comentarii:
Abia astept sa gatesc si eu maine asa ceva ,pt ca mise pare convenabil ca pret si extrem deusorde preparat 1 Este o reteta dupa imaginatie...faci cu ce ai prin bucatarie, iar smantana-i da gust si mai ales aspect ! multumesc !
O garnitura super.