Supa de gasca

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Carnea se spala si se pune la fiert, intr-o oala incapatoare, cu apa rece. Astfel, porii se vor inchide foarte incet, iar sucul carnii va face supa mai gustoasa.
  • Se adauga 1 lingura de sare, care va face spuma sa se adune; o veti indeparta pe masura ce se formeaza cu o spumiera sau chiar cu o lingura .
  • Cand supa nu mai are nici o urma de spuma deasupra, se adauga zarzavatul curatat, spalat si taiat in sferturi, precum si restul ingredientelor.
  • Se acopera oala, pentru ca supa sa nu scada prea tare si se fierbe la foc mic, pentru cca. 2-3 ore.
  • Cand este gata, se strecoara si se serveste cu verdeata si taitei de casa sau galuste .

Punctează această reţetă

Laura SavaLaura Sava

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Gasca de casa? Pai cine o tine in casa, ca se caca peste tot! Noi avem gaste de curte dar sunt totodata si de balta, ca toata ziua sunt acolo. In casa nu intra niciodata! Tu le culci cu tine in pat?

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

F buna

am gătit această rețetă
abuz

Stefan

Vă bateți joc de atâta carne din care o gospodină adevărată poate face trei feluri de mâncare, nu doar supă.

abuz

Nina

Bună ziua! Ce se poate face cu carnea folosita la supă? Mai are gust dacă o folosim la altă mâncare după ce a fiert atâta timp?

abuz

anonymous

Simpla si gustoasa!!

abuz
constanta_s2014

constanta_s2014

Reteta vad ca nu este diferita fata de supele obisnuite de pui, gaina, vita etc. Sunt foarte curioasa ce gust are pentru ca nu am mancat niciodata gasca.

abuz

anonymous

Buna

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Foarte faina

abuz

anonymous

Astazi o voi face pt.ca "suna"bine reteta!

abuz
  • pagina 1 / 2