Supa de gasca
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Carnea se spala si se pune la fiert, intr-o oala incapatoare, cu apa rece. Astfel, porii se vor inchide foarte incet, iar sucul carnii va face supa mai gustoasa.
- Se adauga 1 lingura de sare, care va face spuma sa se adune; o veti indeparta pe masura ce se formeaza cu o spumiera sau chiar cu o lingura .
- Cand supa nu mai are nici o urma de spuma deasupra, se adauga zarzavatul curatat, spalat si taiat in sferturi, precum si restul ingredientelor.
- Se acopera oala, pentru ca supa sa nu scada prea tare si se fierbe la foc mic, pentru cca. 2-3 ore.
- Cand este gata, se strecoara si se serveste cu verdeata si taitei de casa sau galuste .
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Gasca de casa? Pai cine o tine in casa, ca se caca peste tot! Noi avem gaste de curte dar sunt totodata si de balta, ca toata ziua sunt acolo. In casa nu intra niciodata! Tu le culci cu tine in pat?
am gătit această rețetă
anonymous
F buna
am gătit această rețetă
Stefan
Vă bateți joc de atâta carne din care o gospodină adevărată poate face trei feluri de mâncare, nu doar supă.
Nina
Bună ziua! Ce se poate face cu carnea folosita la supă? Mai are gust dacă o folosim la altă mâncare după ce a fiert atâta timp?
anonymous
Simpla si gustoasa!!

constanta_s2014
Reteta vad ca nu este diferita fata de supele obisnuite de pui, gaina, vita etc. Sunt foarte curioasa ce gust are pentru ca nu am mancat niciodata gasca.
anonymous
Buna
anonymous
Super
anonymous
Foarte faina
anonymous
Astazi o voi face pt.ca "suna"bine reteta!
Punctează această reţetă