Carnea se spala si se pune la fiert, intr-o oala incapatoare, cu apa rece. Astfel, porii se vor inchide foarte incet, iar sucul carnii va face supa mai gustoasa.
Se adauga 1 lingura de sare, care va face spuma sa se adune; o veti indeparta pe masura ce se formeaza cu o spumiera sau chiar cu o lingura .
Cand supa nu mai are nici o urma de spuma deasupra, se adauga zarzavatul curatat, spalat si taiat in sferturi, precum si restul ingredientelor.
Se acopera oala, pentru ca supa sa nu scada prea tare si se fierbe la foc mic, pentru cca. 2-3 ore.
Cand este gata, se strecoara si se serveste cu verdeata si taitei de casa sau galuste .
Gasca de casa? Pai cine o tine in casa, ca se caca peste tot! Noi avem gaste de curte dar sunt totodata si de balta, ca toata ziua sunt acolo. In casa nu intra niciodata! Tu le culci cu tine in pat?
Reteta vad ca nu este diferita fata de supele obisnuite de pui, gaina, vita etc. Sunt foarte curioasa ce gust are pentru ca nu am mancat niciodata gasca.
Comentarii (12):
Gasca de casa? Pai cine o tine in casa, ca se caca peste tot! Noi avem gaste de curte dar sunt totodata si de balta, ca toata ziua sunt acolo. In casa nu intra niciodata! Tu le culci cu tine in pat?
F buna
Vă bateți joc de atâta carne din care o gospodină adevărată poate face trei feluri de mâncare, nu doar supă.
Bună ziua! Ce se poate face cu carnea folosita la supă? Mai are gust dacă o folosim la altă mâncare după ce a fiert atâta timp?
Simpla si gustoasa!!
Reteta vad ca nu este diferita fata de supele obisnuite de pui, gaina, vita etc. Sunt foarte curioasa ce gust are pentru ca nu am mancat niciodata gasca.
Buna
Super
Foarte faina
Astazi o voi face pt.ca "suna"bine reteta!