Spata de porc cu bacon impletit
Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire40 min
- Se face un sos din o lingura de mustar Dijon, 1 lingura boia dulce, 1 lingura pasta de hrean, 3 linguri de sos de soia, 2 linguri vin alb, sare si piper dupa gust.
- Carnea se spala, se sterge si se portioneaza in patru bucati. Se pensuleaza cu sos fiecare bucata si se lasa peste noapte in frigider.
- Baconul gata feliat se impleteste din 6 bucati, se aseaza o bucata de carne si se inveleste cu grija. A gasit la oferta in Auchan, trei cutii cu 10 ron/600g. Se pune in tava cu baconul spre exterior.
- Cand s-a rumenit baconul, se intoarce cu grija si pe partea cealalta 10 minute.Mai greu off, data viitoare le pun in folie de aluminiu ca sa nu mi se mai desfaca impletitura.
- Cartofii se curata, se spala si se taie rondele. Se pun in tava in care s-a copt carnea si se adauga condimente .
- Se serveste cu un pahar de vin rosu si cu cartofi taiati rondele, asezati in forma rotunda pe o farfurie, peste care se aseaza spata de porc cu bacon.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Ba ne trebuie! Si nu e bomba, e un fel de mancare!
anonymous
Nu ne trebuie asa bombe cu grasime!