Cartofii fierti se paseaza ca pentru piure apoi se amesteca cu faina, 25 ml ulei, oua si sare. Dupe ce s-a omogenizat compozitia se intinde pe o folie de aluminiu.
Carnea se fierbe cu morcovul si telina apoi se paseaza cu un blender si se amesteca cu rosiile decojite si fara samburi, restul de ulei si verdeata tocata.
Compozitia omogenizata se intinde peste cea de cartofi apoi se ruleaza cu ajutorul foliei. Se prinde la capete apoi se pune intr-o tava cu apa si se lasa sa fiarba pe toate partile.
Rulada de cartofi cu tonCartofi cu legume la cuptorCrochete de cartofiPlacinta cu carne de caprioaraFrigarui grecesti de miel cu cartofiPiure tricolorChiftelute de codIahnie de cartofi
Gogosele de cartofiPiure de legume cu pesteSalata de cartofi cu sos de telinaMiel inabusitGaluste de cartofi marinateChec cu legumePiure de cartofi cu conopida.