Iarasi am avut chef mai mult de joaca decat de gatit asa ca am pregatit acest preparat cu pui,un sos bechamel cu menta si orez basmati cu seminte de in, o gramada de arome care pana la final s-au dovedit ca s-au imbinat armonios si papilele noastre gustative s-au clulcat iarasi multumite si fericite. Initial nu ma gandisem la ceva complicat dar odata intrata in bucatarie constat ca ar fi chiar o mare provocare pentru mine sa gatesc ceva strict traditional…poate de Craciun…niste sarmale...
Tot ce este bun ingrasa!!!a se consuma cu responsabilitate!sic!!!
Faceti aceeasi greseala; apa de flori de portocal cu curry si sos de soya este un amestec fara rost. Curry si soya acopera orice alt miros. De asemea uleiul de susan are o aroma caracteristica foarte puternica, care acopera alte arome. La sfarsit ati obbtinut ceva care avea miros de ulei de susan si curry, iar gustul de soya acoperea orice alt gust. In loc de pui puteati folosi peste, porc, vita, aproape orice. Cu astfel de condimente obtineti mereu acelasi gust, nimic personalizat. Dar da bine la descriere, impresioneaza pe cei care nu prea au habar de bucatarie. Iar prezentare din forografie de data asta este modesta...In rest este bine. Pofta buna! :)
Pai, Dia dupa ce l-am facut pe asta am constatat ca nu imi place, de aceea i-am si pus menta ca avea un gust fad pt mine inainte :)