Petitchef

Prepelite in stil Indian (O parte din "Masa Regilor")

Felul principal
4 porții
35 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Curatam si spalam bine prepelitele. Ar fi bine sa lasati pielea pe ele. Incepem sa preparam marinada pentru carne. Amestecam boia dulce cu cea iute, cu ghimbirul si usturoiul ras si masam bine cu aceasta pasta prepelitele, in asa fel incat sa fie complet acoperite cu aceasta marinada.
  • Adaugam iaurtul si amestecam dinnou pana se omogenizeaza totul. Presaram si fulgii de chilli peste marinada, pentru o aroma mai picanta. Acoperim cu folie alimentara bolul in care am marinat prepelitele, si le lasam la marinat cel mai bine la frigider peste noapte sa se fragezeasca.
  • A doua zi, incepem sa pregatim restul de ingrediente si proceduri pentru finisarea preparatului. Oualele le fierbem circa 8-10 minute, pana se fac tari. Le curatam de coaja, le punem intrun bol si presaram 1/2 de lingurita de curcuma.
  • Acum as putea sa va recomand altceva pentru aspectul oualelor, asta pentru ca, nu mi-a reusit precum am vazut in emisiune. Normal ca in emisiunile culinare, nu se "spun" toate secretele necesare pentru reusita, dar daca ai un pic de fler, o poti descurca!
  • Deci, mai bine dizolvati curcuma in foarte putin ulei sau foarte putina apa, introduceti oualele in amestec si amestecati-le pana se coloreaza uniform intro culoare galbena.
  • Asa am vazut ca s-a intamplat in emisiune, si cred ca ar fi mai bine!Iar acum, nu avem decat sa introducem oualele in prepelite iar acestea le introduc intro punga "magica". Folosesc punga pentru ca este un mod usor de copt in cuptor, iar sucurile care rezulta prin coacerea sunt pastrate in punga foarte bine. Nu uitati sa strangeti punga la gura si cu o scobitoare sa faceti cateva gaurele in punga, pentru a "rasufla".
  • Incingem cuptorul la 240-250ºC. Punem punga intro tava si o introducem in cuptorul incins pentru urmatoarele 40 de minute.


Poze

Prepelite in stil Indian (O parte din Masa Regilor )
Prepelite in stil Indian (O parte din Masa Regilor ) - poza 2
Prepelite in stil Indian (O parte din Masa Regilor ) - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

03/11/2013

Simplu de facut si savuroasa!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
30/07/2013

Mai condimentat.....mai buuun!

(0) (0) Abuz
04/02/2013

Super bine arata,ramane sa vad cum sunt la gust...

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui prăjit in stil coreean, super crocant!
Pui prăjit in stil coreean, super crocant!
2 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Somon în stil coreean cu sos gochujang gata în 8 minute
Somon în stil coreean cu sos gochujang gata în 8 minute
1 porții
13 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Hamburger in stil sloppy joe
Hamburger in stil sloppy joe
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pâine cu usturoi în stil stea
Pâine cu usturoi în stil stea
1 porții
5 min
Foarte ușor

Articole conexe

O masa de Craciun spectaculoasa! O masa de Craciun spectaculoasa! Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează