Platica la cuptor

Ingrediente
6
Rețete inrudite
-
Homar la cuptor cu pătrunjel și lămâie: simplitate și rafinament
-
Anghinare la cuptor
-
Gnocchi gratinați cu roșii și mozzarella - gnocchi alla sorrentina în cuptor
-
Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Curatam pestele, il spalam si il lasam sa se scurga apa, dupa care il condimentam cu sare si piper. Curatam legumele. Ceapa se taie fideluta, morcovul se taie rondele, rosiile feliute.
- Calim ceapa, iar cand aceasta este gata, adaugam si morcovul si lasam 5 minute la foc mare. Adaugam vinul si mai lasam pe foc 2-3 minute.
- Asezam pestele intr-o tava unsa cu ulei, punem cateii de usturoi curatati si taiati feliute in interiorul pestelui.
- Adaugam amestecul de legume peste peste, aranjam feliile de rosii si dam la cuptor pentru 40-50 minute. Servim cu lamaie si patrunjel verde tocat marunt.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: