Picioare de porc caramelizate - chern chrouk kho tapeng
Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Orez cu fasole roșie și piept de porc afumat: un fel de mâncare tipic bucătăriei cubaneze
-
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
-
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
-
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Se fierb picioarele de porc in oala sub presiune. folosit jumatate din oasele pe care facut la Supa de picioare de porc.
- Se incinge o tigaie de teflon si se pun o lingura de zahar si una de apa. Se lasa pana se coloreaza un pic zaharul si apoi se stinge cu supa calda.
- Imediat se adauga usturoiul maruntit, ceapa si oasele de porc. Se condimenteaza si se lasa pe foc pana scade toata supa. Rezulta un sos gros si maroniu, foarte dulce.Se serveste cu taietei din orez. Noua ne-a placut foarte tare!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: