Petitchef

Peste la gratar

Felul principal
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Pestele se spala bine si se pune la zvantat pe un prosop curat sau servetele.
  • Din zeama de lamaie, ulei si condimente facem un fel de dresing cu care ungem pestele din belsug.
  • Se pune in formele speciale de peste pentru gratar, si se mai unge din cand in cand cu dresing.
  • Se serveste cald cu mamaligutza, piurre de cartofi sau numai cu salata.

Rețete inrudite

YouTube

Tarta cu rubarba


Poze

Peste la gratar
Peste la gratar - poza 2
Peste la gratar - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

Stefan, 03/08/2018

Atenție la pangasius.Este recoltat dintr-o zonă foarte poluată.

(1) (0) Abuz
Georg, 10/10/2017

Cind avem la dispozitie stiuca, somn, caras, da crap chiar, nu vad ce cauta aici o reteta (simplissima) cu ...Pangasius!

(2) (0) Abuz
John Doe, 10/10/2017

Doamne, cat mai trebuie sa suportam? Poti face Doamne in asa fel incat sa nu mai posteze nimic? Doar in Tine ne mai este speranta, ca astia de la Petitchef sunt surzi, orbi si muti.

(0) (0) Abuz
10/10/2017

P0rcarie

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Crochete de pește cu lămâie
Crochete de pește cu lămâie
6 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Bundt cake de paște cu lamâie și ciocolată albă
Bundt cake de paște cu lamâie și ciocolată albă
8 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ceviche de stridii: lapte de tigru si fructul pasiunii
Ceviche de stridii: lapte de tigru si fructul pasiunii
6 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tacos vegetarian
Tacos vegetarian
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Mantecados
Mantecados
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează