Peste la gratar
Ingrediente
6
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Pestele se spala bine si se pune la zvantat pe un prosop curat sau servetele.
- Din zeama de lamaie, ulei si condimente facem un fel de dresing cu care ungem pestele din belsug.
- Se pune in formele speciale de peste pentru gratar, si se mai unge din cand in cand cu dresing.
- Se serveste cald cu mamaligutza, piurre de cartofi sau numai cu salata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Stefan
Atenție la pangasius.Este recoltat dintr-o zonă foarte poluată.
Georg
Cind avem la dispozitie stiuca, somn, caras, da crap chiar, nu vad ce cauta aici o reteta (simplissima) cu ...Pangasius!
John Doe
Doamne, cat mai trebuie sa suportam? Poti face Doamne in asa fel incat sa nu mai posteze nimic? Doar in Tine ne mai este speranta, ca astia de la Petitchef sunt surzi, orbi si muti.
anonymous
P0rcarie
Punctează această reţetă