Peperonata -reteta mea

Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Se curata ceapa si se taie pestisori apoi se pune la calit in ulei.Vinata se taie cuburi si se adauga peste ceapa.
  • Apoi adaugam ardeii taiati si zucchinii felii.Se amesteca bine , Se taie rosiile cuburi si ardeiul iute marunt ,si se adauga in tigaie .
  • Focul sa fie mai tare asa va lasa imediat zeama ,amestecam din nou ,punem un capac si lasam cam 30 minute la foc potrivit.Amestecam din cand in cand.
  • Potrivim de sare si piper iar cand e gata adaugam frunzele de busuioc.Nu trebuie sa se sfarame ci sa ramana un pic "al dente".

Punctează această reţetă

LLa cucina di Petro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Mai bine ar fi sa scriem toate retele complet in italiana, cu ocazia asta poate invata toti si un pic din limba inrudita cu a noastra, ca de limba materna m-am lamurit cat de "bine" o scriu si vorbesc romanii nostri, cel putin pe acest site fara pretentii prea mari.

abuz
constanta_s2014

constanta_s2014

"Peperonata"???? Da' daca-i zici ghiveci iti sta in gat?

abuz

chris4

Dovlecei..Sa intelegem mai bine.....

abuz

Michele(sic!)

O fi buna, nu zic nu, ca ce poate fi rau la un ghiveci de legume, dar nu inteleg de ce trebuie sa punem "zucchini"? Oare "dovleceii" n-or merge? De ce nu punem si "melanzane", cipolla, olio, etc., poate iese mai bun ghiveciul!

abuz