-
Home
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete cu pastrav
-
Păstrăv cu arome mediteraneene
Păstrăv cu arome mediteraneene
Este plin de arome, nu are nevoie de nici o prezentare
Preparare
-
Încingem cuptorul la 200 grade C.
Păstrăvii eviscerați se spală bine și se lasă un pic la scurs ori se zvântă cu un prosop de hârtie.
Într-un castron amestecăm roșiile uscate cu măslinele negre, cățeii de usturoi feliați și frunzele de busuioc.
Aranjăm păstrăvii într-o tavă unsă cu puțin ulei de măsline, după ce i-am condimentat cu sare și piper negru măcinat.
Cu jumătate din amestecul de roșii umplem păstrăvii, restul de amestec porționându-l pe fiecare pește.
Stropim cu ulei de măsline și vin alb sec.
Dăm la cuptor pentru 20-25 minute.
Servim pe platou cu salată verde și ornăm cu frunze de busuioc proaspete.
Poftă bună!
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
CONGRATS! THAT'S GOOD!
Super,imi plac aromele mediteraniene
Bun
Delicios!
Delicios....