Orez picant cu creveti si "sos alb"

Orez picant cu creveti si sos alb
Felul principal
Foarte ușor
1 h 15 m

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire55 min
  • Orezul se spala, se scurge bine si apoi se caleste putin in ulei.
  • Intr-un blender se mixeaza restul ingredientelor, mai putin una din rosii care se taie cubulete.
  • Pasta rezultata se toarna peste orez, se adauga si rosia taiata, untul si se lasa sa fiarba pe foc potrivit pana se absoarbe tot lichidul.
  • Crevetii se curata, se spala si se calesc putin in tigaie sau se fierb la aburi.
  • Laptele se amesteca cu smantana si se pune pe foc mic.
  • Cand incepe sa fiarba , se adauga cascavalul, se amesteca si se inchide focul.
  • Se trece orezul in farfurie, deasupra se aranjeaza crevetii si peste ei se toarna sosul cu cascaval. Se presara coriandrul tocat si se serveste.

Punctează această reţetă

CristinaKCristinaK

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Naspa

abuz