Ungeti cu unt un vas tip Yena. Rupeti painile tip floare in bucati mici si puneti-le pe fundul vasului Yena.
Adaugati branza rasa cheddar, apoi branza crema pe tot cuprinsul vasului. Taiati cele 100 grame de unt in bucati si adaugati-le intre branzeturi si bucatile de paine.
Separat bateti ouale, adaugati laptele si verdeata apoi turnati aceasta compozitie deasupra vasului de Yena. Acoperiti cu o folie de aluminiu si lasati la frigider 10-12 ore, apoi introduceti vasul in cuptor acoperit cu folia de aluminiu 45 minute. Scoateti folia de aluminiu si mai lasati la cuptor 10-15 minute.
Domnule (a) incepi sa fii enervant ( a ) cu comentariile jignitoare referitoare la vasul Jena. Ar trebui sa stii ca pana la revolutie si in magazinele unde se vindeau aceste vase tot Yena scria pe eticheta . Chiar daca ai dreptate nu trebuie sa postezi asemenea comentarii. Referitor la reteta este foarte buna si satioasa.
Comentarii:
Domnule (a) incepi sa fii enervant ( a ) cu comentariile jignitoare referitoare la vasul Jena. Ar trebui sa stii ca pana la revolutie si in magazinele unde se vindeau aceste vase tot Yena scria pe eticheta . Chiar daca ai dreptate nu trebuie sa postezi asemenea comentarii. Referitor la reteta este foarte buna si satioasa.
"vas tip Yena" NU exista! Pentru analfabete DA!