Omleta cu branza cheddar

Omleta cu branza Cheddar
Felul principal
Ușor
1 h 20 m

oua, branza Cheddar, unt

Ingrediente

8

Preparare

Preparare20 min
Gătire1 oră
  • Ungeti cu unt un vas tip Yena.
    Rupeti painile tip floare in bucati mici si puneti-le pe fundul vasului Yena.
  • Adaugati branza rasa cheddar, apoi branza crema pe tot cuprinsul vasului. Taiati cele 100 grame de unt in bucati si adaugati-le intre branzeturi si bucatile de paine.
  • Separat bateti ouale, adaugati laptele si verdeata apoi turnati aceasta compozitie deasupra vasului de Yena. Acoperiti cu o folie de aluminiu si lasati la frigider 10-12 ore, apoi introduceti vasul in cuptor acoperit cu folia de aluminiu 45 minute. Scoateti folia de aluminiu si mai lasati la cuptor 10-15 minute.

Punctează această reţetă

MMaria2006

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

doinaru

Domnule (a) incepi sa fii enervant ( a ) cu comentariile jignitoare referitoare la vasul Jena. Ar trebui sa stii ca pana la revolutie si in magazinele unde se vindeau aceste vase tot Yena scria pe eticheta . Chiar daca ai dreptate nu trebuie sa postezi asemenea comentarii. Referitor la reteta este foarte buna si satioasa.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

"vas tip Yena" NU exista! Pentru analfabete DA!

abuz