Muschi file la gratar in sos cremos de ciuperci

Muschi file la gratar in sos cremos de ciuperci
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Condimentam muschiul file cu sare si piper si il punem la prajit pe grilul bine incins sau intr-o tigaie teflonata unsa cu ulei.
    Pana este gata carnea ne ocupam de sos. Tocam ceapa marunt si o tragem la tigaie in putin unt, cand a devenit translucida adaugam ciupercile tocate nu foarte marunt. Cand ciupercile incep sa-si lase apa stropim cu un gat de vin si lasam sa fiarba 2 minute. Adaugam smantana lichida dam focul la minim, lasam sa fiarba pana incepe sa se ingroase sosul. Intre timp condimentam cu sare si piper, iar la sfarsit dupa ce am stins focul adaugam patrunjelul proaspat tocat.
KKitchen Flavors

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Este super

am gătit această rețetă
abuz

John_

Priviti poza! Prezentarea acelei "varsaturi", numita sos, langa mamaliga si castraveti murati (ce-or cauta ei acolo?), iti taie pofta de mancare instantaneu!
Vazand si aceasta postare, am hotarat ca de azi sa nu mai comentez nimic, vreodata. Este de necrezut cum nimeni de la Petit nu modereaza ineptiile culinare inainte de postare. Si asta de ani de zile, in ciuda sutelor de atentionari din partea celor care stiu ceva "bucatareala". Am incercat sa indrept "grozaviile" publicate sub titlul de retete. A fost in zadar. Noi nu putem sa schimbam in bine un site, daramite o mentalitate, o tara. Voi urmari, doar din amuzament, gogomaniile publicate in continuare de Petitchef.

abuz

anonymous

EXCELENT.CORNELIU P.ONESTI-BC.

abuz

anonymous

In titlu spui ca faci muschiuletul la gratar, in text insa il faci la grill sau in tigaie. Nici tu nu stii cum il faci!

abuz

anonymous

Fb!!!

abuz

anonymous

F.gustos,excelent

abuz

anonymous

Foarte bun!

abuz

anonymous

Este foarte foarte gustos ms

abuz