Musaca de vinete si carne de vita

Felul principal
4 porții
Ușor
1 h 30 m

Pentru aceasta musaca am folosit legumele vedeta ale sezonului: vinete, dovlecei, ardei capia si rosii in combinatie cu carne tocata de vita – cum am mai spus, carnea de vita e mai putin grasa decat cea de porc, iar eu o prefer in mancare fiindca nu-mi plac mancarurile grase.


Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare30 min
Gătire1 oră


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3
23/07/2014

Super buna, merge si rece !!! Felicitari

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
19/02/2014

Cultura ta generala e cam la pamant, se pare ca n-ai auzit de orasul german Jena (citeste Iena) unde se fabrica tot felul de sticle speciale, printre care si termorezistente.Pacat de musaca, e mancarea mea preferata. Original nu se face cu carne de porc, nu pentru ca ar fi mai grasa dar e o mancare din Orientul apropiat, turcii si arabii nu mananca porc! Vinetele le pun in vasul Jena dupa ce le-am copt pe plita, fara ulei.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
01/09/2013

Minunata reteta.O recomand calduros.

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
26/05/2016

"vasul de yena"? Ce inculta esti, proasta dracului! Mars de aici, ca puti a ignoranta!

(0) (0) abuz
25/10/2014

F.gustos,bun

(0) (0) abuz
23/10/2014

Buna ziua, pentru musaca cu vinete si carne de vita, va intreb nu se prjesc vintele, nu se caleste carenea de vita?
Multumesc

(0) (0) abuz
22/10/2014

Minunatä prezenta ardeilor si a dovlecelului ; poate ar merge un pic de smântânä ?

(0) (0) abuz
22/10/2014

Super buna !

(0) (0) abuz
05/09/2013

F. usor de facut

(0) (0) abuz
angela2011
angela2011, 02/09/2013

BUNA RETETA ...AM SA INCERC SI EU !

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 3



+