Melanzane alla parmigiana

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se curata vinetele si se taie in fasii pe lungime de aprox 1 cm grosime.
  • Se calesc fasiile de vinete in ulei incazit mediu-pentru a nu se arde. Degustati vinetele pentru a nu fi amare dupa ce le-ati prajit. Asezati-le deoparte pe un servetel de hartie pentru a absorbi uleiul si apa.
  • Intre timp prajiti intr-o tigaie ceapa intr-o lingurita de ulei, apoi adugati sucul de rosii si busuiocul. Sarati. Dati un clocot si luati de pe foc.
  • Cand vinetele sunt prajite, intr-un vas de iena asezati in straturi incepand cu un strat de rosii-pentru a nu se prinde de fund, apoi vinete, mozarella, parmigiana si repetati tot asa pana vi se termina materia prima.
  • Dati la cuptor la 200 grade C aprox 40 de minute.

Punctează această reţetă

retete30minuteRetete30minute

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Carmen

Delicioase...

am gătit această rețetă
abuz

John_

Melanzane zici? Aha! Si daca sunt amare dupa ce le-am degustat ce facem cu ele?

abuz

anonymous

Buna

abuz