Macrou condimentat
Pentru iubitorii de peste
Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire40 min
- Peștele se curăță și se spală bine în mai multe ape.
Capul și coada se înlătură după preferințe- de multe ori arată mai bine în farfurie întreg ;)
După ce zvântăm peștele cu un prosop de hărtie, se crestează ușor pe ambele părți cu un cuțit ascuțit.
Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat și se stropește cu zeama de la o lămâie.
Într-un castron amestecăm uleiul de măsline cu praful de ghimbir și cel de usturoi, sosul Tabasco și zahărul.
Ungem peștii cu acest sos și se pun într-o tavă tapetataă cu hârtie pergament.
Se dau la cuptor pentru 35-40 minute la 180 grade.
Servim imediat cu garnitură de legume. - Poftă bună!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
C
G
16/06/2015
Care este peștele cu cele mai puține oase eu prefer mai mult somonul și păstrăv dar am să încerc și această rețetă,și încă ceva ,dați o listă cu condimente și la ce se întrebuințează au apărut tot felul de sosuri ,prafuri ,rădăcini și nu știm de unde să le procuri și la ce sunt bune ex. tabasco.
M