Macrou condimentat

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Pentru iubitorii de peste

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire40 min
  • Peștele se curăță și se spală bine în mai multe ape.

    Capul și coada se înlătură după preferințe- de multe ori arată mai bine în farfurie întreg ;)

    După ce zvântăm peștele cu un prosop de hărtie, se crestează ușor pe ambele părți cu un cuțit ascuțit.

    Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat și se stropește cu zeama de la o lămâie.

    Într-un castron amestecăm uleiul de măsline cu praful de ghimbir și cel de usturoi, sosul Tabasco și zahărul.

    Ungem peștii cu acest sos și se pun într-o tavă tapetataă cu hârtie pergament.

    Se dau la cuptor pentru 35-40 minute la 180 grade.

    Servim imediat cu garnitură de legume.
  • Poftă bună!

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

Alexandra

Multumesc foarte mul!!

am gătit această rețetă
abuz

cris_nedelcovici

Delicios !!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Gustos, sanatos

abuz

anonymous

Este bun yamyyyyyyyyyyyyyyy

abuz

Gina53

Datorita condimentelor ,banuiesc ca este delicious.

abuz

anonymous

E o mare belea pentru cine trebuie sa manance asa ceva...

abuz

anonymous

Pestele este proaspat sau congelat?

abuz

anonymous

Care este peștele cu cele mai puține oase eu prefer mai mult somonul și păstrăv dar am să încerc și această rețetă,și încă ceva ,dați o listă cu condimente și la ce se întrebuințează au apărut tot felul de sosuri ,prafuri ,rădăcini și nu știm de unde să le procuri și la ce sunt bune ex. tabasco.

abuz

anonymous

Cred ca este foarte bun, dar ce este sosul tabasco?

abuz

Mariana Iancu

Merita incercata aceasta reteta !

abuz
  • pagina 1 / 3