Kebab
Ingrediente
6
Rețete inrudite
-
Kebab de pui cu sos satay, o călătorie culinară în asia!
-
Ciocănele de pui marinate, la cuptor - foarte rapid de făcut!
-
Salată rusească cu maioneză de casă
-
Paella super rapida la multicooker cookeo
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Foaia de lipie se asterne pe planul de lucru cu coltul spre voi si se pune in primul rand feliile de cascaval, peste ele puneti restul ingredientelor si 2 linguri de sos roz.
- Rulati lipia de doua ori apoi indoiti capetele spre centru si o rulati pana la capat in asa mod incat coltul sa vina spre una din parti si sa nu iasa pe laterala, pentru ca atunci cand vom praji lipia sa se stampileze coltul astfel, fixand kebabul sa nu sa se desfaca.
- Prajiti kebabul obtinut pe ambele parti intr-o tigaie gril unsa cu putin ulei, pana se rumeneste .
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: