Hamburger sanatos din carne de curcan
Ingrediente
8
Preparare
Preparare10 min
Gătire15 min
- Se toaca carnea de curcan (eu am folosit robotul de bucatarie in care am adaugat toate ingredientele si am mixat bine) dupa care se adauga ceapa tocata marunt, sarea, piperul si condimentele.
Se amesteca bine. - Se inmoaie mana in putina apa si se formeaza hamburgerii care se pun intr-o tigaie non-aderenta unsa cu putin ulei rezistent la temperaturi inalte (palmier, arahide).
Se prajesc la foc potrivit. - Se intorc atunci cand vedem ca s-a albit carnea pana la jumatatea hamburgerului.
ATENTIE: NU se intorc de mai multe ori pentru ca iese sucul din ei si dupa aceea sunt uscati.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Bunut !
am gătit această rețetă
T
TIRON
Care e diferenta antre chiftele si asta ca nu are usturoi si atat
anonymous
Super
anonymous
Bine de facut pe gratar!
anonymous
Goody
anonymous
Este f. bun si indicat pentru persoanele cu colesterol mare mai ales daca reusesti sa nu foossti niciun strop de ulei
anonymous
Dupa cum arata cred ca e super gustoasa

marcella_n2013
Hamburgerul e ca o chiftea. Se serveste intre chifle, cu o felie de brinza, cu o frunza de salata verde, o rondela de ceapa rosie, cu maioneza, mustar sau ketchup.Carnea de curcan se toaca nu se foloseste blenderul, invatati sa folositi acest robot, pur si simplu nu da consistenta!
anonymous
Bunuta reteta dar ce-i cu pozele de musaca?
anonymous
Excelent! !multumim petitchef pentru retetele gustoase.
Punctează această reţetă