Fructe de mare cu garnitura de orez

Fructe de mare cu garnitura de orez
Felul principal
Ușor
50 min

:)

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Decongelam fructele si morcovul!
  • Ceapa taiata se caleste un 2 linguri de ulei incins intr-o oala, peste se adauga cartoful taiat cuburi, morcovul si sucul de rosii.cand incep sa fiarba adaugam orezul si o cana de apa!

    Lasam la fiert invartind din cand in cand. mai adaugam apa daca este nevoie. La sfarsit adaugam secretul gustului si mai lasam 3min la foc mic.
  • Intr-o tigaie incingem o lingura de ulei de masline in care topim untul. Adaugam usturoiul taiat felii si oregano apoi fructele de mare.

    Le lasam la foc mic pana isi schimba culoarea. Apoi punem sare si piper dupa gust!

Punctează această reţetă

LLarisa008

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Chia ca la pamant nu a mancat mai nimeni asa ceva.

abuz

anonymous

Ce mancare e asta care foloseste morcovi congelati si "secretul gustului"??? Mancare cu chimicale, nici un bucatar adevarat nu face asa ceva. E jenant sa o mai pui si pe net...

abuz

anonymous

Cartofi cu orez nu potriveste deloc la fructe de mare,doar orez cu ardei taiat cubulete su ciuperci sau orez simplu.

abuz

anonymous

Nu imi plac fructele de mareeeee

abuz

anonymous

Prostii culinare!

abuz

anonymous

Cartofi amestecati cu orez si linguri de "secretul gustului" pline de potentiatori de aroma - asta nu se cheama reteta iar postatorul ei nu se cheama bucatar! dezamagitor pentru o mancare asa delicioasa cum e somonul!

abuz

anonymous

Foarte gustoasa

abuz

anonymous

Mi se pare o porcarie imensa sa amesteci cartof cu orez si sa folosesti la prajit unt si ulei de masline in acelasi timp!!! Iese un talmes-balmes de gusturi, nu mai intelegi ce mananci! Execrabil!

abuz

anonymous

I love sea

abuz