Frigarui cu carne tocata de vita
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Intr-un castron se pune carnea tocata, patrunjelu, ceapa si toate condimentele plus o lingurita de ulei de masline se amesteca compozitia bine cu mana pana cand se omogenizeaza toate ingredientele, se lasa in frigider 1/2 de ora.
- Se modeleaza cu mana pasta obtinuta din chiftele si se pune pe bete. Se pune pe "outoor" sau "indoor"pe gratar, se frige timp de 7-8 min, intorcandu-le din cand in cand, pana cand se patrund.Se serveste cu orez sau cu salata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Exceptionala si usor de facut!
anonymous
Am facut si sint deliciase se aseamana cu kebabul kibanez
anonymous
O reteta super usoara,si bine mancata in special de copii
anonymous
Delicios
anonymous
Delicios
anonymous
Delce....
anonymous
Fara comentari