Foietaj cu cod si spanac
Un foietaj cu 100% peste, atat in umplutura, cat si in forma! Asociat cu spanacul, aceasta reteta va permite sa dati peste si legume copiilor dar si adultilor pretentiosi. Trebuie doar sa urmati pasii explicati in reteta.
Ingrediente
4
Preparare
Preparare25 min
Gătire30 min
Desfaceti aluatul. Aplicati spanacul in centru, dand o forma ovala. Așezati codul peste spanac.
Taiati mozzarella in felii si puneti-le pe pește. Taiati aluatul de foietaj in fasii de 1 cm pe fiecare parte a pestelui.
Impletiti benzile de aluat, alternand cate o banda de pe fiecare parte.
Închideti marginile apasand bine. Utilizati aluatul suplimentar de pe o parte pentru a forma o coada si lipiti-o la capatul celalalt. Ungeti cu galbenus.
Coaceti 30 minute la 180°C.
Gata!
Observații
Pestele: utilizati un peste cu carnea alba care va place
Echipamente de gătit
cuptor
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: