File de porc cu lamaie

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Carnea se portioneaza felii mai grosute,le ungem cu mustar , apoi le asezonam pe toate partile si le punem intr-un vas yenna.
  • Ceapa si usturoiul le curatim si le taiem felii subtiri ce le presaram in vas peste carne. Adaugam felii de ardei rosu.
  • Zeama de la lamaie o amestecam cu apa si o rasturnam peste carne, adaugand si cimbrul.
  • Cuptorul este dinainte incalzit la 180 C . Introducem carnea in cuptor si o lasam sa se rumeneasca bine pe ambele parti.
  • Cu 5 minute inainte de a fi gata adaugam coaja rasa de lamaie peste carne si dam iar la cuptor.
  • Servim friptura cu cartofi , orez sau mamaliguta, alaturi de o salata.
Doina-SidoniaDoina-Sidonia

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: