Petitchef

File de peste in crusta de migdale si fistic

Pentru ca brocoli este o leguma extrem de laudata si apreciata,pentru ca este si gustos si unde mai pui ca da si o culoare frumoasa in farfurie,am decis intr-o zi de weekend sa fac si eu vedeta aceasta leguma frumoasa de un verde crud. In acest context am pregatit pentru masa de pranz un brocoli cu orez salbatic alaturi de file de novac tavalit prin migdale si fistic maruntit…ce a iesit se poate vedea mai jos…gustul insa..va trebui sa ma credeti pe cuvant ca a fost extraordinar:)

Felul principal
4 porții
30 min
1 oră
Ușor

Ingrediente

4

Cum am procedat…:

Preparare

  • Fiecare file de peste (in prealabil l-am spalat) l-am condimentat cu sare si piper,apoi l-am dat prin migdale si fisticul tocat (eu am pastrat putina umezeala pe peste,nu l-am sters cu hartia ca sa nu se ususce complet si sa se poata prinde crusta).Pestele odata decorat cu crusta de migdale se aseaza intr-o tava de cuptor impreuna cu putin unt si se da 15-20 min la cuptor (depinde de grosimea bucatilor),cand aproape este gata,asezam deasupra fiecarei bucati de peste cate o feliuta de bacon pentru un gust mai rafinat la final si il mai lasam la cuptor pana cand se rumeneste un pic baconul.
  • Brocoli se opareste intr-o oala cu apa si sare,cand apa clocoteste adaugam brocoli pe care eu nu il las mai mult de 5 minute,apoi se scoate si dupa gust se poate servi asa simplu sau,se trage la tigaie cu un pic de unt,usturoi si piper pentru inca 2-3 minute.
  • Orezul salbatic se fierbe conform instructiunilor de pe ambalaj,in apa cu sare si la sfarsit se scurge si se pune intr-un castron,peste el adaugam putin ulei de susan ca sa ii dea un gust exotic si luciul care il face si mai aratos

    O mancarica usoara si sanatoasa:)

    Pofta mare!
  • Va astept si pe blog...http://papabundetot.wordpress.com


Întrebări:




Comentarii:

29/11/2013

Se spoate consuma brocoli si in stare cruda e mai sanatos

(0) (0) Abuz
05/07/2013

O sa fac si eu

(0) (0) Abuz
02/07/2013

Minunat !

(0) (0) Abuz
01/07/2013

Interesant!!!!

(0) (0) Abuz
01/07/2013

Papa bunnnnnnnnnn!

(1) (0) Abuz
01/07/2013

Sunteti CEI MAI BUNI!!! Va multumim pt. toate retetele primite.

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tarta regilor cu zmeura si fistic
Tarta regilor cu zmeura si fistic
8 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu un sos de ton, fistic și lămâie
Paste cu un sos de ton, fistic și lămâie
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pesto de fistic, sos ușor și gustos
Pesto de fistic, sos ușor și gustos
20 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Buturugă cu somon si fistic
Buturugă cu somon si fistic
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Eclere cu zmeura si fistic
Eclere cu zmeura si fistic
8 porții
2 h 35 m
Dificil
4.9 / 5

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Laptele de migdale – miracolul vegetal Laptele de migdale – miracolul vegetal

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează