File de cod gratinat
super bun cu garnitura de legume
Ingrediente
2
Preparare
Preparare10 min
Gătire30 min
- Fileurile de cod se lasă la dezghețat peste noapte în frigider.
Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat.
Într-o castronel batem bine oul cu 4 linguri de lapte.
Se ung fileurile cu amestecul de ou pe ambele părți.
Într-o farfurie mare amestecăm pesmetul cu cașcavalul ras.
Se dau fileurile de cod prin amestecul de pesmet cu cașcaval și se pun într-o tavă tapetată cu hărtie pergament și stropită cu ulei de măsline.
Se dau la cuptor la 200 grade C pentru 30 minute.
La jumătatea timpului se întorc.
Servim cu garnitură de legume și ornăm cu feliuțe de lămâie.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
M
Mariana Iancu,
17/11/2014
Imi place, usor de preparat si gustos. Prefer tot ce este reparat la cuptor.
17/11/2014
Pare f. bun.
Are avantajul cä tot pestele este gata präjit si cald în acelasi timp, deci usor de prezentat si de servit.