File de cod gratinat

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min

super bun cu garnitura de legume

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire30 min
  • Fileurile de cod se lasă la dezghețat peste noapte în frigider.

    Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat.

    Într-o castronel batem bine oul cu 4 linguri de lapte.

    Se ung fileurile cu amestecul de ou pe ambele părți.

    Într-o farfurie mare amestecăm pesmetul cu cașcavalul ras.

    Se dau fileurile de cod prin amestecul de pesmet cu cașcaval și se pun într-o tavă tapetată cu hărtie pergament și stropită cu ulei de măsline.

    Se dau la cuptor la 200 grade C pentru 30 minute.

    La jumătatea timpului se întorc.

    Servim cu garnitură de legume și ornăm cu feliuțe de lămâie.
RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3
24/11/2013

Am mancat si este foarte buna....

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
17/11/2014

F.gustos

(0) (0) abuz
17/11/2014

Ok

(0) (0) abuz
Mariana Iancu, 17/11/2014

Imi place, usor de preparat si gustos. Prefer tot ce este reparat la cuptor.

(0) (0) abuz
17/11/2014

Pare f. bun.
Are avantajul cä tot pestele este gata präjit si cald în acelasi timp, deci usor de prezentat si de servit.

(0) (0) abuz
08/11/2014

Ok

(0) (0) abuz
13/04/2014

Extraordinar;;;;;;;;;;

(0) (0) abuz
07/02/2014

Belea

(0) (0) abuz
31/12/2013

Delicios

(0) (0) abuz
24/10/2013

Super si arata si bine

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 3