File de cod gratinat
super bun cu garnitura de legume
Ingrediente
2
Preparare
Preparare10 min
Gătire30 min
- Fileurile de cod se lasă la dezghețat peste noapte în frigider.
Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat.
Într-o castronel batem bine oul cu 4 linguri de lapte.
Se ung fileurile cu amestecul de ou pe ambele părți.
Într-o farfurie mare amestecăm pesmetul cu cașcavalul ras.
Se dau fileurile de cod prin amestecul de pesmet cu cașcaval și se pun într-o tavă tapetată cu hărtie pergament și stropită cu ulei de măsline.
Se dau la cuptor la 200 grade C pentru 30 minute.
La jumătatea timpului se întorc.
Servim cu garnitură de legume și ornăm cu feliuțe de lămâie.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Am mancat si este foarte buna....
am gătit această rețetă
anonymous
F.gustos
anonymous
Ok
M
Mariana Iancu
Imi place, usor de preparat si gustos. Prefer tot ce este reparat la cuptor.
anonymous
Pare f. bun.
Are avantajul cä tot pestele este gata präjit si cald în acelasi timp, deci usor de prezentat si de servit.
anonymous
Ok
anonymous
Extraordinar;;;;;;;;;;
anonymous
Belea
anonymous
Delicios
anonymous
Super si arata si bine
Punctează această reţetă