-
Home
-
Rețete
-
Felul principal
-
File de cod gratinat
File de cod gratinat
super bun cu garnitura de legume
-
(4.8/5 - 203 voturi)
-
26
-
144
Preparare
-
Fileurile de cod se lasă la dezghețat peste noapte în frigider.
Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat.
Într-o castronel batem bine oul cu 4 linguri de lapte.
Se ung fileurile cu amestecul de ou pe ambele părți.
Într-o farfurie mare amestecăm pesmetul cu cașcavalul ras.
Se dau fileurile de cod prin amestecul de pesmet cu cașcaval și se pun într-o tavă tapetată cu hărtie pergament și stropită cu ulei de măsline.
Se dau la cuptor la 200 grade C pentru 30 minute.
La jumătatea timpului se întorc.
Servim cu garnitură de legume și ornăm cu feliuțe de lămâie.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii (26):
Am mancat si este foarte buna....
F.gustos
Ok
Imi place, usor de preparat si gustos. Prefer tot ce este reparat la cuptor.
Pare f. bun.
Are avantajul cä tot pestele este gata präjit si cald în acelasi timp, deci usor de prezentat si de servit.
Ok
Extraordinar;;;;;;;;;;
Belea
Delicios
Super si arata si bine