Creveți gratinați cu spanac

Si un vin alb sec :)
Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire50 min
- Ceapa se curăță, se toacă mărunt și se călește într-o lingură de unt, până devine aurie.
Adăugăm apa și lăsăm să fiarbă 10 minute la foc potrivit.
Adăugăm vinul și mai lăsăm să fiarbă 5 minute.
Adăugăm frișca și mai lăsăm 2-3 minute pe foc până se leagă sosul.
Spanacul decongelat se pune la călit într-o lingură de unt pentru 1-2 minute - ar fi de preferat să aveți spanac întreg nu tocat foarte mărunt cum am avut eu :(
Creveții se spală bine în mai multe ape, se condimentează cu sare și piper și se stropesc cu zeama de la jumătate de lămâie.
Preîncălzim cuptorul la 200 grade C.
Într-o tavă termorezistentă adăugăm spanacul și aranjăm creveții pe toată suprafața tăvii.
În sosul pregătit adăugăm cașcavalul ras și condimentăm cu sare și piper proaspăt măcinat.
Turnăm sosul peste creveți și dăm la cuptor pentru 25 minute.
Servim fierbinte cu multă pâine.
Poftă bună!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte bun!
am gătit această rețetă
anonymous
Arata bine,interesant,pare gustos
anonymous
E ok...dar frisca,unt si cascaval...nu prea dau bn cu dieta mea
anonymous
Super buna
anonymous
Fffffffffffffffff buna
anonymous
Super.
anonymous
Nu este buna
anonymous
No coment!!!
anonymous
Excelenta.
anonymous
Buna
Punctează această reţetă