Creveți gratinați cu spanac

Creveți gratinați cu spanac
Felul principal
Ușor
1 oră

Si un vin alb sec :)

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire50 min
  • Ceapa se curăță, se toacă mărunt și se călește într-o lingură de unt, până devine aurie.
    Adăugăm apa și lăsăm să fiarbă 10 minute la foc potrivit.

    Adăugăm vinul și mai lăsăm să fiarbă 5 minute.
    Adăugăm frișca și mai lăsăm 2-3 minute pe foc până se leagă sosul.

    Spanacul decongelat se pune la călit într-o lingură de unt pentru 1-2 minute - ar fi de preferat să aveți spanac întreg nu tocat foarte mărunt cum am avut eu :(

    Creveții se spală bine în mai multe ape, se condimentează cu sare și piper și se stropesc cu zeama de la jumătate de lămâie.
    Preîncălzim cuptorul la 200 grade C.

    Într-o tavă termorezistentă adăugăm spanacul și aranjăm creveții pe toată suprafața tăvii.
    În sosul pregătit adăugăm cașcavalul ras și condimentăm cu sare și piper proaspăt măcinat.
    Turnăm sosul peste creveți și dăm la cuptor pentru 25 minute.

    Servim fierbinte cu multă pâine.
    Poftă bună!

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte bun!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Arata bine,interesant,pare gustos

abuz

anonymous

E ok...dar frisca,unt si cascaval...nu prea dau bn cu dieta mea

abuz

anonymous

Super buna

abuz

anonymous

Fffffffffffffffff buna

abuz

anonymous

Super.

abuz

anonymous

Nu este buna

abuz

anonymous

No coment!!!

abuz

anonymous

Excelenta.

abuz

anonymous

Buna

abuz