Confit de canard (duck confit)
Ingrediente
3
Rețete inrudite
-
Parmentier de canard
-
Medalioane de dovlecei si feta
-
Pulpa de miel inabusita
-
Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Incalzeste cuptorul la 190 C (mediu). Sterge bine pulpele de sare si pune-le intr-o tava pentru cuptor. Pe ele pune usturoiul, rozmarinul si cimbrul. Toarna uleiul deasupra, ca sa le acopere.
- Acopera tava cu folie de aluminiu si pun-o in cuptor pentru 2-3 ore, sau pana ce carnea este foarte moale.
- Lasa la racit si mananca-le asa, sau pune-le in frigider pana la 3 luni.
Cooking with my soul
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!