Coltunasi ca la mama acasa....
Ingrediente
4
Pentru umplutura avem nevoie de:
Preparare
Preparare45 min
Gătire15 min
- Ingredientele pentru umplutura pus la robot si mixat pana au devenit o crema fina si pufoasa.Se pune faina intr-un castron,se face o gaura la mijloc,in care se adauga oul,putina sare,uleiul si 1 cana de apa calduta.
- Se amesteca pana se incorporeaza toata faina.Daca mai este nevoie se adauga putina apa.
Coca obtinuta se framanta pana nu se mai lipeste de mana si nici de castron.Daca aluatul este prea moale se mai adauga putina faina. - Cand este gata,se intinde pe masa unsa cu faina o foaie subtire,care se taie in patrate sau se decupeaza cercuri cu un pahar.
- La mijlocul fiecarei forme se pune cate o lingurita de umplutura,iar marginile se lipesc,dandu-li-se astfel forma de triunghiuri sau de semiluna.
- Coltunasii se fierb in apa cu sare in jur de 15 minute.Se scot pe un platou si se presara cu zahar tos.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Cea mai gustoasa mancare din lume!
am gătit această rețetă
anonymous
Super!
am gătit această rețetă
anonymous
O reteta excelenta
am gătit această rețetă

pasionat
Prefer cu branza sarata
anonymous
Este o reteta delicioasa
anonymous
Exact ca la mama acasa !!!
anonymous
Foarte buni ms .
anonymous
Comentariul tău:ok
anonymous
Sa stii ca am facut si eu dupa receta asta si cu adevarat sunt foarte gustoshiii..........
anonymous
Sunt delikioase,am mai mankat.:)
Punctează această reţetă