Coltunasi ca la mama acasa....

Aperitiv
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Pentru umplutura avem nevoie de:

Preparare

Preparare45 min
Gătire15 min
  • Ingredientele pentru umplutura pus la robot si mixat pana au devenit o crema fina si pufoasa.Se pune faina intr-un castron,se face o gaura la mijloc,in care se adauga oul,putina sare,uleiul si 1 cana de apa calduta.
  • Se amesteca pana se incorporeaza toata faina.Daca mai este nevoie se adauga putina apa.
    Coca obtinuta se framanta pana nu se mai lipeste de mana si nici de castron.Daca aluatul este prea moale se mai adauga putina faina.
  • Cand este gata,se intinde pe masa unsa cu faina o foaie subtire,care se taie in patrate sau se decupeaza cercuri cu un pahar.
  • La mijlocul fiecarei forme se pune cate o lingurita de umplutura,iar marginile se lipesc,dandu-li-se astfel forma de triunghiuri sau de semiluna.
  • Coltunasii se fierb in apa cu sare in jur de 15 minute.Se scot pe un platou si se presara cu zahar tos.

Punctează această reţetă

miha278Miha278

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4

anonymous

Cea mai gustoasa mancare din lume!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

O reteta excelenta

am gătit această rețetă
abuz
pasionat

pasionat

Prefer cu branza sarata

abuz

anonymous

Este o reteta delicioasa

abuz

anonymous

Exact ca la mama acasa !!!

abuz

anonymous

Foarte buni ms .

abuz

anonymous

Comentariul tău:ok

abuz

anonymous

Sa stii ca am facut si eu dupa receta asta si cu adevarat sunt foarte gustoshiii..........

abuz

anonymous

Sunt delikioase,am mai mankat.:)

abuz
  • pagina 1 / 4