Cartofi taranesti cu cabanos, slanina si ou

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 h 20 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire1 oră
  • Cartofii se spala si se fierb in coaja 30 de minute, in apa cu sare. Intre timp se taie ceapa nu prea marunt, se taie bucatele cabanosul si slanina afumata si se pun toate la calit in ulei pana cand ceapa se moaie si se rumenesc carnatii si slanina.
    Dupa ce se racesc cartofii, se curata de coaja, se taie felii mai marisoare si se pun intr-o tava unsa bine cu ulei sau cu unt, se da sare si piper apoi se pune deasupra amestecul de ceapa, slanina si carnati. Usturoiul curatat si taiat bucatele se presara peste compozitia din tava. Cu dosul lingurii se fac 4 sau 8 cuiburi si se sparg ouale. La urma se pune parmezanul ras si se da tava la cuptorul bine incins in prealabil, aproximativ 20 de minute, sau pana cand sunt gata ouale si este topit parmezanul de deasupra. Se serveste cu muraturi.
Oana D.Oana D.

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Looks good... Thank you!

abuz

anci

Gustoasa

abuz

wald_alex

Daca si astia sunt cartofi taranesti... terminati cu retete cretine. Sunt cartofi la cuptor cu ai in bucatarie. Cartofii taranesti sunt altceva. Le puteai da numele de "un fel de cartofi frantuzesti" nereusiti. oricum, cu comentarii de papa bun si minunatie nu o sa mai invete nimeni sa gateasca.

abuz

anonymous

Papa bun,bun!

abuz

anonymous

Fb!!!!

abuz

anonymous

O minunatie de mancare.

abuz

anonymous

Super fain

abuz

anonymous

Foarte buna reteta trebe incercata arat bine si nu-i greu de facut!!iam iam

abuz

anonymous

Suna foarte bine si poate fi incercata de catre oricine.

abuz

anonymous

Un deliciu!!!

abuz
  • pagina 1 / 2