In cazul in care nu gasiti in comert gata preparat Garam Masala, puteti sa-l preparati foarte usor si acasa.
Creierul se spala bine si se fierbe in apa cu putina sare. Dupa ce acesta a fiert, se taie in bucatele mici. Curatam ceapa si se taie julien, dupa care se caleste in ulei. In momentul cand ceapa devine aurie, scoatem jumatate din ceapa si o lasam deoparte.
Peste ceapa din tigaie, adaugam pasta de ghimbir, pasta de usturoi, ardeii iuti tocati marunt, iaurtul si prajim bine pentru 10 minute. Mai condimentam cu pudra chilli, pudra de coriandru si Garam Masala.
Daca este nevoie adaugam 50 ml apa. Adaugam creierul si agitam usor tigaia, evitam sa amestecam cu lingura.
Dupa vreo 10 minute adaugam ceapa prajita pusa deoparte, sucul de la cele 2 lamai si patrunjel verde tocat marunt.
Comentarii:
Ok