Curatati cartofii de coaja si taiati-i in doua. Spalati mazarea in cateva ape. Pregatiti chilli verzi si condimentele.
Puneti uleiul la incalzit si cand e suficient de fierbinte puneti semintele de chimen si chilli verzi tocati. Dupa cateva secunde puneti si cartofii impreuna cu turmericul. Amestecati bine si lasati sa se prajeasca 2 minute.
Apoi adaugati sarea, piperul cayenne si jumatate din coriandrul pulbere. Amestecati, acoperiti cu un capac si reduceti flacara.
Dupa aproximativ 10 minute adaugati si mazarea. Amestecati. Acoperiti din nou cu capac. Gatiti inca 10 minute sau pana ce cartofii sunt moi.
Adaugati restul de coriandru si Garam Masala.
Mai lasati pe foc inca 3-5 minute. Inchideti flacara. Serviti cu verdeata tocata presarata deasupra.
Comentarii:
Cayenn este oun ardei si nu "piper"! Mai informati-va si voi!
Arata cam nasol.