Torta caprese

Desert
Foarte ușor
40 min

Unul din cele mai populare deserturi italiene. Un desert cu gust de ciocolata, usor de facut. Fara indoiala, niciun membru al familiei nu va rezista. Ingredientul care face diferenta? Pudra de migdale! In combinatie cu oua, va da tortului o textura moale absolut irezistibila. Urmati pasii de realizare din videoclipul de mai jos.

Ingrediente

6

Materiale

  • forma de copt de 24 cm de diametru
  • Robot de patiserie sau mixer

Preparare

Preparare10 min
Gătire30 min
  • Torta Caprese - Preparare etapa 1Preincalziti cuptorul la 200° C. Topiti ciocolata cu untul. Se amesteca pudra de migdale cu zaharul pudra.
  • Torta Caprese - Preparare etapa 2Bateti ouale cu zahar timp de aproximativ 5 minute. Incorporati usor amestecul de zahar cu puda de migdale si apoi amestecul de ciocolata + unt topit.
  • Torta Caprese - Preparare etapa 3Turnati in forma unsa cu unt si coaceti 5 minute la 200° C, apoi 25 de minute la 160 ° C intr-un cuptor cu convectie.
  • Torta Caprese - Preparare etapa 4Lasati sa se raceasca si scoateti din forma. Puteti sa pudrati Torta Caprese cu zahar dulce si fulgi de migdale.

Punctează această reţetă

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Eugenia !

Super bun !Multumesc !

abuz