Torta caprese
Unul din cele mai populare deserturi italiene. Un desert cu gust de ciocolata, usor de facut. Fara indoiala, niciun membru al familiei nu va rezista. Ingredientul care face diferenta? Pudra de migdale! In combinatie cu oua, va da tortului o textura moale absolut irezistibila. Urmati pasii de realizare din videoclipul de mai jos.
Ingrediente
6
Materiale
- forma de copt de 24 cm de diametru
- Robot de patiserie sau mixer
Preparare
Preparare10 min
Gătire30 min
Preincalziti cuptorul la 200° C. Topiti ciocolata cu untul. Se amesteca pudra de migdale cu zaharul pudra.
Bateti ouale cu zahar timp de aproximativ 5 minute. Incorporati usor amestecul de zahar cu puda de migdale si apoi amestecul de ciocolata + unt topit.
Turnati in forma unsa cu unt si coaceti 5 minute la 200° C, apoi 25 de minute la 160 ° C intr-un cuptor cu convectie.
Lasati sa se raceasca si scoateti din forma. Puteti sa pudrati Torta Caprese cu zahar dulce si fulgi de migdale.