Stiti voi albusurile batute spuma cu zaharul, s epun galbenusurile, laptele , uleiul, cacaoa, faina si praful de copt.Se toarna alutul in tava tapetata cu hartie de copt.
Se pun ouale cu zaharul intr-o cratita pe aburi si se bat cu telul in forma de para pana se ingroasa bine crema. Se da deoparte si se adauga ciocolata bucatele, se amesteca bine pana se topeste si se lasa crema la racit.
Frisca se bate bine cu zaharul pudra, se adauga treptat crema rece si cioclata finetti.sirop500ml apazahar dupa gust 100ml zeama de la visineApa se fierbe cu zaharul pana rezulta un sirop gros, se pune si zeama lasata de visine, daca e prea acrisor se mai poate indulci.
Asamblare In tava cu inel se pune o felie de blat, se insiropeaza bine, se presara visine scurse bine de zeama, se pune jumatate din crema, apoi se acopera cu cel de a doua felie, se insiropeaza, se presara visine si se intinde crema.
Deasupra a intins un strat de frisca si a dat tortul la rece, eu l-a lasat pana a doua zi cand a detasat incet inelul, a prasarat cacao si l-a ornat.
A avut comanda ferma de impletitura pe margine nu a iesit chiar asa perfecta , dar zic ca m-a descurcat.