Tort cu piersici si caramel

Tort cu piersici si caramel
Desert
Ușor
1 h 20 m

Un tort aniversar,facut in ultimul moment dar deosebit de gustos si usor !

Ingrediente

10

Pentru blat :

Pentru crema :

Pentru topping :

Preparare

Preparare20 min
Gătire1 oră
  • Pregatim o forma de copt de 26 cm cu peretii detasabili.Intr-un bol de mixat , mixam untul la temperatura camerei cu zaharul pana acesta se dizolva,adaugam pe rand ouale si laptele, apoi faina amestecata cu praful de copt iar la final esenta de vanilie.Le introducem in cuptorul preinclazit la 180 grade timp de 25-30 minute pana capata o culoare usor aurie.Il lasam la racit.
  • Pt crema:batem frisca, apoi mixam untul moale impreuna cu crema de branza si zaharul pudra iar pe urma incorporam frisca.Gelatina o topim conform instructiunilor de pe ambalaj si o amestecam in crema.Taiem blatul in 2 , pe blatul de jos punem piersici din conserva taiate bucatele iar deasupra turnam crema si acoperim cu cel de-al doilea blat.Dam la frigider 2 ore.
  • Intre timp intr-o tigaie caramelizam usor zaharul apoi adaugam untul taiat cubulete iar la final adaugam frisca lichida si amestecam inca 1 min.Lasam la racit 1 ora.Dupa 2 ore turnam caramelul peste tort si il nivelam apoi ornam cu bilute colorate.Enjoy!

Punctează această reţetă

LuckycakeLuckycake

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Foarte prost explicata reteta (ceva mai multe detalii), in plus cand adaugi gelatina conform instructiunilor se branzeste crema si nu o mai poti folosii (tocmai buna de aruncat la gunoi)... Gelatina confotm instructiunilor se topeste in apa iar cand o adaugi in crema se allege prafu de ea... multumi petitchef pt. reteta foarte prost detaliata.

am gătit această rețetă
abuz
Luckycake
Răspuns Luckycake:

As dori sa fac cateva precizari: gelatina foi se lasa la inmuiat in apa , apoi se scurge de apa si se topeste la baine marie adica fara apa,pe aburi.Crema nu are cum sa se branzeasca, daca aveti alte nelamuriri va stau la dispozitie.Numai bine!

anonymous

F.bun si aspectuos

am gătit această rețetă
abuz

Valeria

GUSTOS

abuz

anonymous

E bun

abuz

anonymous

Este tentant ,pare delicios si usor de facut

abuz

anonymous

Delicious,are de toate

abuz

anonymous

Ce atâta tevatură cu gelatina. Eu n-am folosit până acum foi gelatina, ci granule. Vă pot garanta că vă iese rețeta fără probleme(folosesc frecvent la milchschnitte,cheese cake, tort diplomat etc). Totuși, dacă aplicați corect modul de întrebuințare al produselor, nu are de ce să vă fie teamă ! Citiți deci, cu atenție, și folosițile ca atare. Spor la bucătăreală :) Gabriel55

abuz

borceamaria@yhoo.com

In loc de 4 foi de gelatina, cate
gr. de gelatina granule putem folosi?

abuz
Luckycake
Răspuns Luckycake:

Ar fi 8 grame gelatina ,o zi buna !

anonymous

Deliciu!!!!!!!!!!!!!!

abuz

anonymous

EXCELENT!

abuz
  • pagina 1 / 3