Petitchef

Tort cu piersici si caramel

Un tort aniversar,facut in ultimul moment dar deosebit de gustos si usor !

Desert
10 porții
20 min
1 oră
Ușor

Ingrediente

10

Pentru blat :

Pentru crema :

Pentru topping :

Preparare

  • Pregatim o forma de copt de 26 cm cu peretii detasabili.Intr-un bol de mixat , mixam untul la temperatura camerei cu zaharul pana acesta se dizolva,adaugam pe rand ouale si laptele, apoi faina amestecata cu praful de copt iar la final esenta de vanilie.Le introducem in cuptorul preinclazit la 180 grade timp de 25-30 minute pana capata o culoare usor aurie.Il lasam la racit.
  • Pt crema:batem frisca, apoi mixam untul moale impreuna cu crema de branza si zaharul pudra iar pe urma incorporam frisca.Gelatina o topim conform instructiunilor de pe ambalaj si o amestecam in crema.Taiem blatul in 2 , pe blatul de jos punem piersici din conserva taiate bucatele iar deasupra turnam crema si acoperim cu cel de-al doilea blat.Dam la frigider 2 ore.
  • Intre timp intr-o tigaie caramelizam usor zaharul apoi adaugam untul taiat cubulete iar la final adaugam frisca lichida si amestecam inca 1 min.Lasam la racit 1 ora.Dupa 2 ore turnam caramelul peste tort si il nivelam apoi ornam cu bilute colorate.Enjoy!


Întrebări:




Comentarii (25):

09/03/2014

Foarte prost explicata reteta (ceva mai multe detalii), in plus cand adaugi gelatina conform instructiunilor se branzeste crema si nu o mai poti folosii (tocmai buna de aruncat la gunoi)... Gelatina confotm instructiunilor se topeste in apa iar cand o adaugi in crema se allege prafu de ea... multumi petitchef pt. reteta foarte prost detaliata.

am gătit această rețetă (0) (2) Abuz
Luckycake
Răspuns Luckycake:

As dori sa fac cateva precizari: gelatina foi se lasa la inmuiat in apa , apoi se scurge de apa si se topeste la baine marie adica fara apa,pe aburi.Crema nu are cum sa se branzeasca, daca aveti alte nelamuriri va stau la dispozitie.Numai bine!

08/03/2014

F.bun si aspectuos

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
Valeria, 10/09/2018

GUSTOS

(0) (0) Abuz
07/07/2017

E bun

(0) (0) Abuz
24/06/2015

Este tentant ,pare delicios si usor de facut

(0) (0) Abuz
05/07/2014

Delicious,are de toate

(0) (0) Abuz
05/07/2014

Ce atâta tevatură cu gelatina. Eu n-am folosit până acum foi gelatina, ci granule. Vă pot garanta că vă iese rețeta fără probleme(folosesc frecvent la milchschnitte,cheese cake, tort diplomat etc). Totuși, dacă aplicați corect modul de întrebuințare al produselor, nu are de ce să vă fie teamă ! Citiți deci, cu atenție, și folosițile ca atare. Spor la bucătăreală :) Gabriel55

(0) (0) Abuz
[email protected], 17/03/2014

In loc de 4 foi de gelatina, cate
gr. de gelatina granule putem folosi?

(1) (0) Abuz
Luckycake
Răspuns Luckycake:

Ar fi 8 grame gelatina ,o zi buna !

11/03/2014

Deliciu!!!!!!!!!!!!!!

(1) (0) Abuz
08/03/2014

EXCELENT!

(1) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort cu ciocolata si caramel sarat
Tort cu ciocolata si caramel sarat
9 porții
10 h 55 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort de halloween cu glazură diabolică
Tort de halloween cu glazură diabolică
8 porții
2 ore
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort flan cu vanilie
Tort flan cu vanilie
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Tort cifra
Tort cifra
6 porții
2 h 12 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Tort exotic cifra - cu mango si fructul pasiunii
Tort exotic cifra - cu mango si fructul pasiunii
8 porții
1 h 2 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
8 porții
3 h 20 m
Dificil
4.8 / 5

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect! Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează