Tarta cu foietaj si cirese
Daca ati congelat cirese si vreti sa va bucurati de aroma lor pe timp rece, va propunem o tarta cu foietaj in care le puteti utiliza cu mare incredere.
Ingrediente
8
Materiale
- Rotita pentru taiat aluatul
- Forma de copt cu 28 cm de diametru
Preparare
Preparare25 min
Gătire40 min
Se amesteca ciresele cu amidonul de porumb, zaharul si sucul de lamaie.
Puneti o foaie de aluat de foietaj pe fundul tavii de copt. Intepati-l cu o furculita si turnati ciresele.
Cealalta bucata foietaj taiati-o in fasii de 2 cm latime cu ajutorul rotitei dintate.
Asezati 4 benzi pe verticala si ridicati 2 benzi asa cum este prezentat in fotografie. Asezati o banda pe orizontala si pliati cele 2 benzi ridicate.
Ridicati cele 2 benzi de sub banda orizontala a aluatului si repozitionati o alta banda. Rabatati din nou benzile. Repetați procesul pentru a forma o grila din aluat peste cireșe.
Bateti oul si ungeti cu el aluatul.
Coaceti 40 minute la 180°C.
Gata!
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 372Kcal
- Carbo: 39.6g
- Grăsimi: 21.1g
- Grăsimi sat.: 13.8g
- Proteine: 4.5g
- Fibre: 2g
- Zahăr: 14.6g
- ProPoints: 10
- SmartPoints: 16
Informații nutriționale pentru 1 porție (131g)
Întrebări
Amidonul de porumb poate fi înlocuit?
Incercati cu faina 3 nule (tip 000)
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Punctează această reţetă