Rulada de ciocolata cu visine
.
Ingrediente
6
Blat:
Crema:
Glazura:
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu zaharul , pana ce devine o spuma tare.
Adaugam galbenusurile si mixam pana ce isi mareste volumul. Apoi adaugam treptat untul topit.
Amestecam faina cu cacao si adaugam la spuma. Se incorporeaza incet sa nu se lase spuma. - Coacem intr-o tava cu hartie de copt cca 20 minute.
Se scoate blatul, se ia hartia de copt si se aseaza pe un prosop de bucatarie curat si umed. Se ruleaza cu grija si se lasa la racit. - Pentru crema, ouale se mixeaza pe abur si se adauga treptat zaharul. Se mixeaza pana ce se ingroasa si se topeste zaharul.
Adaugam cacao si ciocolata rupta in bucati. Se amesteca pana ce se topeste ciocolata. Se lasa la racit.
Batem frisca pana ce se intareste.
Untul se spumeaza.
Crema de ciocolata se adauga treptat la unt, apoi adaugam frisca batuta. - Se desface rulada si se intinde crema, iar deasupra cremei se aseaza visinele si ciocolata rasa.
Se ruleaza cu grija sa nu se rupa rulada si sa nu iasa crema.
Se da la rece pentru cel putin 2 ore.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
25/02/2014
Cred ca este buna, dar nu se specifica in reteta,ce se pune pe deasupra dupa ce s-a racit.Din fotografie se vede c este o glazuara de ciocolata topita,peste care se pune ciocolata alba topita ,si asezata la fir.
10/09/2013
Excelenta!as dori sa gatesc numai dupa aceste retete ce-l mai mult in viata mea mi-a placut sa gatesc daca as mai trai o viata tot in bucatarie mi-as petrece-o nu termini niciodata sa inveti sa gatesti!