Pavlova exotica

Desert
Foarte ușor
2 h 20 m

Pentru un desert cu multe fructe si colorat, opteaza pentru aceasta Pavlova! O bezea crocanta completata cu crema de vanilie si presarata bucati de fructe. Mai mult decat atat, acest desert este garantat fara gluten ;-) Ce ziceti? Inlocuim tortul tradional de sarbatori cu aceasta reteta? Explicatiile noastre va vor permite sa reproduceti acest desert acasa, cu usurinta.

Ingrediente

8

Pentru meringue :

Pentru crema:

Pentru decor :

Materiale

  • mixer
  • hartie de copt

Preparare

Preparare15 min
Timp așteptare45 min
Gătire1 h 20 m
  • Pavlova exotica - Preparare etapa 1Bateti albusurile: cand incep sa devina spuma, adaugati zaharul si amidonul, cate putin cate putin. Albusul ar trebui sa fie foarte neted si stralucitor.
  • Pavlova exotica - Preparare etapa 2Întindeți albusurile pe o foaie de copt si formati un cerc gros. Puneti la cuptor timp de 1 ora si 20 minute la 120° C. Se lasa la racit.
  • Pavlova exotica - Preparare etapa 3Puneti frisca la rece pentru cel putin 1 h.
    Puneti si vasul bolului in frigider.Scoateti bolul si frisca de la rece si bateti timp de 15 min. Bateti frisca foarte bine, apoi adaugati zaharul putin cate putin.
  • Pavlova exotica - Preparare etapa 4Intindeti frisca peste bezeaua rece.
  • Pavlova exotica - Preparare etapa 5Pregatiti-va fructele: taiati mango si kiwi in cubulete, luati semintele din rodie si pulpa fructului pasiunii.
  • Pavlova exotica - Preparare etapa 6Puneti bucatile de fructe deasupra pavlovei. Gata!

Punctează această reţetă

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Este prajitura de Craciun a N.Z . unde locuiesc. Se foloseste faina din floricelele de porumb.,zahar .Crema ,doar frisca lichida ,bine batuta cu zahar si fructe Kivi , pentru decor.

abuz

anonymous

Unde este crema de vanilie?

abuz